DARKSOC™ palveluna

DARKSOC™ palveluna

Mitä ”he” tietävät yrityksestäsi, mitä edes sinä et tiedä?

DARKSOC™- palvelu tuo strategisen älykkyyden kyberturvallisuuden ekosysteemiisi.

DARKSOC™ – palvelulla lisäät ja varmistat kybertiedustelukyvykkyyttäsi.

DARKSOC™ on Cyberwatch Finlandin kumppaniensa kanssa kehittämä modulaarinen palvelu, joka tarjoaa kuvan organisaation tämän hetken kybervalmiudesta, ratkaisee mahdolliset ongelmakohdat ja sen jälkeen ylläpitää jatkuvaa kyberkilpeä.

Tällä hetkellä DARKSOC™ taustajärjestelmät ja eri puolilla maapalloa sijaitsevat palvelimet keräävät dataa yhdeksän gigabittiä sekunnissa reaaliajassa. Sen avulla päästään myös salatuille foorumeille, tietovuotoalustoille ja pimeille markkinoille, joissa tapahtuvat merkittävimmät keskustelut ja kaupankäynnit.

Katso englanninkielinen animaatio

Mihin DARKSOC™ pystyy?

DARKSOC™on Cyberwatch Finlandin kumppaniensa kanssa kehittämä modulaarinen palvelu, joka tarjoaa kuvan organisaation tämän hetken kybervalmiudesta, ratkaisee mahdolliset ongelmakohdat ja sen jälkeen ylläpitää jatkuvaa kyberkilpeä.

Tällä hetkellä DARKSOC™taustajärjestelmät ja eri puolilla maapalloa sijaitsevat palvelimet keräävät dataa yhdeksän gigabittiä sekunnissa reaaliajassa. Sen avulla päästään myös salatuille foorumeille, tietovuotoalustoille ja pimeille markkinoille, joissa tapahtuvat merkittävimmät keskustelut ja kaupankäynnit.

Aineisto suodatetaan ja lajitellaan ymmärrettävään muotoon sen merkityksen ja arvon ymmärtämiseksi nimenomaan oman organisaation näkökulmasta. Sen ansiosta voidaan toimia nopeasti ja tehdä sekä operatiivisia, että strategisia päätöksiä.

Ensi vaiheessa DARKSOC™selvittää organisaation altistumisen tämänhetkisen tilan. Altistumista aiheuttavat esimerkiksi tekniset haavoittuvuudet, heikosti suojatut henkilökohtaiset ​​tiedot, luokittelemattomat liikesalaisuudet ja taloustiedot, suojaamattomat lähdekoodit, keskustelut avoimissa kanavissa, avoimesti jaetut sisäiset sähköpostit, jne.

Alttiutta altistumiselle lisäävät esimerkiksi verkkoon liitetyt tieto- ja viestintäratkaisut, teknologiset integraatiot kumppaneiden ja kolmansien osapuolten kanssa, kaikki verkossa esitettävät tiedot, yrityksen itsensä, tai muiden siitä verkossa julkaisemat tiedot jne.

DARKSOC™kyky perustuu oivallukseen ihmis- ja organisaatiosensorien määrästä – sensoreita on yhtä paljon, kuin maailmassa on internetiin kytkettyjä päätelaitteita. DARKSOC™selvittää kohdennetusti organisaation sen hetkisen kybervalmiustilan, tuottaa riskianalyysin, sekä operatiiviset ja strategiset suositukset. Se sisältää ennakoivat vaaratilanneilmoitukset, uhkatekijöiden mallinnuksen, avainkohteiden ja -henkilöiden uhka- ja riskianalyysit, sekä tiedon maalitetuista henkilöistä, toiminnoista ja organisaatioista.

DARKSOC™perustuu tieteelliseen tutkimustyöhön, jota Cyberwatch Finland on tehnyt tutkimuslaitosten kanssa useita vuosia. Lopputuloksena on kehitetty sosiaalisen fysiikan menetelmiä hyödyntävä algoritmi, jota sovelletaan internetin syväkerroksista löydetyn tiedon jalostamiseen ja analysointiin, organisaation riskien tunnistamiseen ja hallintaan, sekä strategisen tilannekuvan rakentamiseen.

Ota yhteyttä:

Pertti Jalasvirta

+358400556724

pertti@cyberwatchfinland.fi

Jaa tämä artikkeli

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.