Cyberwatch Forensic -palvelut

Tarvitsetko tukea väärinkäytösten selvittämisessä?

Tuemme organisaatioita kaikissa niiden toimintaan liittyvien väärinkäytösepäilyjen ja rikkomusten selvittämisessä. Meillä on laaja kokemus tutkinta- ja tarkastustyöstä ja hallitsemme uusimpien säännösten määräykset menettelyvaatimuksista. Suoritamme toimeksiannon itsenäisesti jatkuvasti kommunikoiden tai tuemme toimeksiantajaa sen suorittamassa työssä. Työmme sisältää tyypillisesti tilannekuvan muodostamisen, työn suunnittelun ja roolituksen, tiedon keräämistä eri metodeilla, aineistoanalyysin, henkilöhaastattelut ja raportoinnin. Asiantuntijakokemuksemme koostuu muun muassa varojen ja resurssien väärinkäyttöön, korruptioon sekä code of conduct -rikkomuksiin liittyvistä selvityksistä.

Cyberwatch Forensic -palvelut

Tunnetko kumppanisi?

Selvitämme yritysten ja yrityshenkilöiden mainetta, integriteettiä ja toimintahistoriaa keräämällä ja analysoimalla tietoa toimeksiantajamme päätöksenteon tueksi eri tilanteisiin, esimerkiksi yritysjärjestelytilanteisiin tai kolmansien osapuolten, kuten sopimuskumppanien ja alihankkijoiden kanssa toimimiseen.
Käytössämme on lukuisia tietokantoja ja yhteistyöverkosto, joiden avulla voimme tuottaa luotettavasti tietoa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tarvitsetko tukea väärinkäytösten ja korruption torjunnassa?

Suoritamme väärinkäytösten ja korruption torjuntaan keskittyviä compliance-arviointeja, joiden avulla toimeksiantaja saa käsityksen organisaatiossa vallitsevien käytäntöjen ja sitä ohjaavien sisäisten ohjeiden ja ulkoisen sääntelyn välisestä tasapainosta. Työn tuloksena toimeksiantaja saa reittikartan mahdollisten puutteiden korjaamiseksi. Tuemme asiakkaitamme laatimaan tarvittavat politiikat ja ohjeet. Koulutamme myös asiakkaitamme epäeettisen toiminnan ja korruption torjumiseen liittyvistä teemoista.

Cyberwatch Easywhistle -ilmoituskanava

Cyberwatch Easywhistle -ilmoituskanavapalvelun avulla organisaatiosi saa vastuullisen, tietoturvallisen ja yksityisyydensuojan varmistavan ilmoituskanavan, jossa ilmoitusten käsittelylle, tutkinnalle ja päätöksenteolle on luotu selkeä ympäristö. Ilmoituskanavapalvelu tarjoaa EU- vaatimukset täyttävän asiakkaan tarpeisiin sovitetun kokonaispalvelun.

Suunnittelemme ja toteutamme ilmoituskanavan käyttöönoton. Asiantuntijamme auttavat organisaatiota luomaan vaatimustenmukaisen menettelyprosessin ja ilmoituskanavaan liittyvän dokumentaation. Käyttöönoton jälkeen otamme ilmoitukset vastaan, arvioimme ne ja teemme ehdotuksen jatkotoimenpiteistä. Ilmoitusten vastaanottaminen ja niiden arvioiminen toimenpide-esityksineen sisältyy aina hintaan. Tuemme myös ilmoitukseen liittyvässä selvitystyössä.

Cyberwatch Easywhistle -ilmoituskanavan teknisen alustan tuottaa kotimainen Easywhistle Oy.

Järjestelmä on helposti saavutettava, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Järjestelmä on saatavana tarvitsemillasi kielillä.

Kanavan tietosuoja on varmistettu korkeimman tason suojauksin ja täyttää GDPR-vaatimukset. Palvelimet sijaitsevat EU:n alueella.

Soita ja varaa demo-esitys!

Voit tutustua tekniseen palveluun tästä www.easywhistle.fi

Yhteydenotot

Ake Turunen
+358 45 343 6500
ake@cyberwatchfinland.fi

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.