Kyberturvallisuus­strategioita ja tiekartat toimenpiteille

Asiantunteva ja jatkuva tuki organisaatiosi strategiaprosessiin ja kyberkyvykkyyden parantamiseen

Tuotamme kyberturvallisuusstrategioita, riskianalyysejä ja toimenpide tiekarttoja kaupungeille ja kunnille, valtioille, yrityksille ja organisaatioille. Tavoitteemme on rakentaa asiakkaillemme turvallisempi yrityskulttuuri laajan strategisen asiantuntemuksemme ja kokemuksemme perusteella. Hyvin toteutetun strategisen  suunnittelun ja tehokkaiden tiekarttojen lopputuloksena organisaatiollasi on vahvempi kriisinsietokyky ja kyvykkyys kyberhyökkäyksiltä puolustautumiseen.

  • Kyberturvallisuusstrategiat ja tiekartat toimenpiteille
  • Kybermaailman strategiset analyysit
Kyberturvallisuus­strategioita ja tiekartat toimenpiteille

Tarjoamme strategista valmennusta ja neuvontaa valtionjohdolle ja yritysjohtajille.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme ja räätälöidyt ratkaisut auttavat  luomaan kokonaisvaltaisen ja tulevaisuuteen suuntautuvan strategian, rakentaa strategista tietoisuutta, ja ohjaa tiekartan mukaisiin toimenpiteisiin kyberkriisien sietokyvyn parantamiseksi.

Askel askeleelta, valmiuksien testauksesta kyberresistenssin kasvattamiseen tehokkaan kehittämisprosessin avulla.

Lähtökohtana on aina analyysi organisaation kyberturvallisuuden kypsyystasosta ja uhkaympäristöstä. Seuraavaksi vahvistamme päätöksentekijöiden tilannekuvaa ja ymmärrystä kaikista niistä toimenpiteistä, jotka parantavat organisaatiosi kyberturvallisuuden tasoa ja nostavat kyvykkyytesi korkeimmalle tasolle.

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.