Modernit e- ja hybrid- koulutusohjelmat, workshopit ja seminaarit

Kybertaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen on sijoitus tulevaisuuteen

Konseptuaalisina palveluina tuotamme kuukausittain katsauksia kybermaailmaan, räätälöityjä oppimispolkuja aina seminaareista podcasteihin ja luomme jatkuvan oppimisen malleja hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja kansainvälistä asiantuntijaverkostoa.

  • Analyysit, varhaiset varoitukset ja ennusteet asiantuntijoiden ja AI työkalumme yhteisesti tuottamina
  • Koulutuspäivät, verkkokurssit tai hybridi-opiskelua
  • Räätälöityjä seminaareja, webinaareja, työpajoja, pelejä ja podcasteja kaikista kuumimmista kyberturvallisuuden tämän päivän aiheista
Modernit e- ja hybrid- koulutusohjelmat, workshopit ja seminaarit

Katsauksemme perustuvat julkisesti saatavien lähteiden tietoihin, toimialaraportteihin sekä haavoittuvuuksia ja tapahtumia koskeviin uutisointeihin. Käsittelemme tietoa CWA tekoälytyökalullamme ja kyberturvallisuusasiantuntijat analysoivat tiedon toimittaakseen oikea-aikaiset päätelmät ja oivallukset, joita nykypäivän johtajat tarvitsevat.

Kattavia koulutuspäiviä, verkkokursseja ja hybridi-opiskelua johtajille ja työntekijöille.

Räätälöidyt kyberturvallisuus seminaarimme ja kaikki muokattavissa olevat koulutuspalvelumme kasvattavat oppimisen halua ja lisäävät tietoisuutta kyberturvallisuudesta sekä hybridi-uhista kaikilla organisaation tasoilla.

Viemme tiedostavan kyberkulttuurin tehokkaasti läpi koko organisaation ja tuomme ketterät keinot jatkuvan oppimisen mallin ylläpitämiseksi.

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.