Tänään vietetään Euroopan kyberturvallisuuskuukauden viimeistä päivää ja on aika pysähtyä, katsahtaa taustapeiliin ja jakaa suunnattoman suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja omalle tiimillemme.

Tänään vietetään Euroopan kyberturvallisuuskuukauden viimeistä päivää ja on aika pysähtyä, katsahtaa taustapeiliin ja jakaa suunnattoman suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja omalle tiimillemme.

Muutama esimerkki siitä mitä saimme aikaan 2019 kyberturvallisuuskuukaudessa.

Valtionhallinto edelläkävijänä– on kunnia olla mukana yhteistyössä Vahdin JUDO-hankkeen kanssa lisäämässä valtionhallinnolle ja kuntapäättäjille kyber- ja digitaalisen maailman tietoisuutta ja rakentamassa yhteistä digiturvaa, meistä jokainen on oman kyber- ja digitaalisen turvansa viimeinen linnake alati kiihtyvällä tahdilla digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Kimmo Rouskun sanoin tätä ei voi tehdä yksin tämä täytyy tehdä yhdessä.

Toimitusjohtajamme Aapo Cederberg palkittiin GSIAn Global Security Contribution Award:lla. Tunnustuksena erinomaisesta panoksesta globaaliin kyberturvallisuusalaan.

Madrid VIII Foro de la Ciberseguridad – VIII kyberturvallisuus foorumi Madridissa – Pertti Jalasvirta – Puheenvuorollamme vahvistimme strategisen näkemyksen ja koulutuksen tärkeyttä kybermaailman uhkakuviin varautumisessa, riskien tunnistamisessa ja toimenpidesuunnitelmien jalkauttamisessa.

Drone Congress 3 day event – suurella kunnioituksella mietin Drone tapahtumaa, sitä asiantuntijuutta, sitä drone yhteisön hyväksyntää, sitä osaamisen jakamisen taitoa mitä suomalainen drone yhteisö luontaisesti edustaa, niitä huikeita puhujia puheenvuoroineen, asiantuntevaa yleisöä, sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja se miten sidoimme kyberturvallisuuden osaksi miehittämättömien laitteiden ekosysteemiä.

The opening of the UAV Finland Chapter – Suomen chapter avasi toimintansa kansainvälisessä kaupallisessa Drone yhteisössä puheenjohtajanaan meidän Pertti Jalasvirta ja varapuheenjohtajinaan Tero Vuorenmaa Robots Expertiltä ja Stephen Sutton FlybyGuysiltä.

Cyber Security Nordic  – Tapahtuma jälleen kerran loi upeat puitteet suomalaisten ja kansainvälisten puhujien ja asiantuntijoiden kohtaamisiin.

Tapahtumassa Vuoden 2019 Cyber Security Nordic -palkinto myönnettiin Woman4Cyber aloitteelle siitä 5 tähteä jurylle.

Euroopan kyberturvallisuuskuukausi toi esiin kaksi kantavaa teemaa, joissa käsiteltiin hyviä tietoturvataitoja ja -rutiineja eli kyberhygieniaa ja fiksuja älylaitteiden hankinta- ja käyttötapoja.

Kiitokset myös yhteistä asiaamme edistäneille kollegoillemme

5 tähteä Kyberturvallisuuskeskus https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/euroopan-kyberturvallisuuskuukausi-european-cyber-security-month

5 tähteä KRPn hyvälle kampanjalle https://twitter.com/Kyberkeskus

5 tähteä VAHTI: https://twitter.com/search?q=%23Digiturvakiertue

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.