Tilannekuvapalvelut pitävät sinut ajan tasalla

Tilannekuvapalvelut pitävät sinut ajan tasalla

Luotettavaa kyberturvallisuutta on vaikea rakentaa, jos ei tiedä mitä kybermaailmassa tapahtuu.

OIKEANLAINEN TILANNEKUVA JOHTAA OIKEANLAISIIN PÄÄTÖKSIIN

Digitaalisen toimintaympäristömme ytimessä ovat arkipäiväiset palvelut ja teknologiat, joista on muodostunut elämämme peruselementtejä. Yritykset ja organisaatiot ovat yhä enemmän yhteydessä toisiinsa ja riippuvaisia ​​samoista infrastruktuureista. Tulevaisuuden ennakoiminen ja kokonaisvaltaisen kybertietoisuuden tulisikin olla kyberturvallisuuden strategisen johtamisen perusedellytys ja luotava pohjaa päätöksenteolle sekä auttaa kyberturvallisuuden liittämistä osaksi yritysten ja organisaatioiden liiketoimintastrategioita.

”Nykypäivän nopeasti kehittyvässä kybermaailmassa kysymys, kuka sitä hallitsee, onkin yksi aikamme suurimmista.”

KYBERTURVALLISUUDEN ANALYSOIDUT STRATEGISET TILANNEKUVAPALVELUT

1. Viikkokatsaus, johon nostetaan jokaisen viikon tärkeimmät tapahtumat, ilmiöt ja niiden vaikutukset toimintaympäristöömme.

2. Kuukausikatsaus: keskittyy ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin, trendeihin ja niiden keskinäisvaikutuksiin (Globaalisti, Euroopassa ja Suomessa), 11 kertaa vuodessa, kieli englanti ja suomi.

3. Kvartaalikatsaus, johon valitsemme tarkastelujakson kybermaailman merkittävimmät megatrendit, 4 kertaa vuodessa, kieli englanti ja suomi.

4. Sähköinen julkaisu (CW Magazine) 4 kertaa vuodessa. Digiversio on vapaasti jaettavissa organisaatiossanne. Tilauksesta myös painettuna ja yrityksenne brändiin muokattuna.

5. Valitsemallenne kohderyhmälle, pidettävä esitelmätilaisuus (á 45 min) kyberturvallisuuden toimintaympäristön ajankohtaisista asioista.

6. Teemakatsaukset – asiakkaan määrittelemästä toimialasta tai kohdemarkkinasta

MITÄ TEEMME JA MITEN TEEMME

Tilannekuvapalvelujen tuottamat katsaukset perustuvat julkisesti saatavien lähteiden tietoihin, toimialaraportteihin sekä haavoittuvuuksia ja tapahtumia koskeviin uutisointeihin.

Analyysimme luovat laajan tilannekuvan kybermaailman tapahtumista, muuttuvista uhkakuvista, niiden keskinäisriippuvuuksista, taustoista, syistä ja seurauksista.

Käsittelemme tietoa CWA tekoälytyökalullamme,  kyberturvallisuusasiantuntijamme analysoivat kerättyä tietoa toimittaakseen oikea-aikaiset päätelmät ja oivallukset, joita nykypäivän johto tarvitsee päätöksenteon tueksi.

Seuraamme kybermaailman ilmiöitä, trendejä ja megatrendejä ja analysoimme niiden strategisia vaikutuksia liiketoimintaympäristöön.

Asiakkaillemme tuotettavat katsaukset räätälöimme toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Saat ne diginä, videoina tai painettuina.

Tilaa omaksesi!

Ota yhteyttä ja rakennetaan teille sopiva paketti: kirsi@cyberwatchfinland.fi

LÄMPIMÄISENÄ VIIKON 11 KATSAUS

Olethan huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista? Voit seurata meitä LinkedInissä ja Twitterissä käyttämällä hashtägejä #STRATEGIA22 #digipooli #cyberwatchFI #cybercatchFI

Jaa tämä artikkeli

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.