Yritys

Cyberwatch Finland:
Intohimona Kyberturvallisempi Maailma

Kyberturvallisuudessa ei ole kyse vain teknisistä ratkaisuista, vaan paljon isommista asioista.

Onnistummeko luomaan lapsille turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä? Miten estämme terveydenhuoltojärjestelmän halvautumisen ja potilastietojen joutumisen vääriin käsiin? Kuinka torjumme hyökkäykset, jotka voivat viedä yritysten maineen, asiakkaat ja työpaikat? Millä keinoilla rakennamme huomisen kyberturvallista yhteiskuntaa?

Nopeasti digitalisoituvassa maailmassa kyberuhat vaikuttavat jokaisen maan, yrityksen ja organisaation arkipäivään ja toimintakykyyn. Kyberturvallisuudesta on tullut toimivan yhteiskunnan ja elinkeinoelämän menestyksen edellytys.

Cyberwatch Finland on vahva ja luotettava kumppani, kun haet vastauksia kyberturvallisuuden haasteisiin. Asiakkaitamme ovat valtiolliset tahot, kunnat, yritykset ja erilaiset organisaatiot. Kattavat palvelumme parantavat ylimmän johdon strategista tilanneymmärrystä ja mahdollistavat menestyksekkään kokonaisvaltaisen kyberjohtamisen.

Tavoitteemme on olla globaali edelläkävijä kyber- ja hybridimaailman ilmiöiden strategisessa tekoälypohjaisessa analyysissä ja tulkinnassa. Tuotamme tilannekuvaa ja analyysia jatkuvasti muuttuvasta toimintaympäristöstä elinkeinoelämän, kriittisten palveluiden ja infrastruktuurin kyberturvallisuuden perustaksi ja kehittämiseksi.

Laadimme kyberriskianalyyseja ja moderneilla riskienhallintamenetelmiä. Saat meiltä myös räätälöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut esimerkiksi henkilöstön koulutukseen sekä parhaiden toimintatapojen ja uuden teknologian käyttöönottoon. Kansainvälisen asiantuntijaverkostomme kautta tuomme alan parhaat osaajat ja teknologiat kyberstrategiasi tueksi. Luomme kyberkulttuuria, jonka voimin minimoit riskit ja vahvistat organisaatiosi kriisinsietokykyä.

Kyberturvallisuuden ylläpito on jatkuva ja yhteistyötä vaativa prosessi, jossa ihmiset, toimintaprosessit ja teknologia ovat keskenään riippuvaisia. Tehokas suojautuminen verkko- ja hybridiuhilta on sarja pieniä toimenpiteitä, joiden avulla pystyt vähentämään haavoittuvuuksia. Se ei ole vain organisaatiojohdon tai IT-osaston asia, vaan koskettaa myös jokaista työntekijää, alihankkijaa ja kumppania. Vastuu on viimekädessä aina ylimmällä johdolla.

Yrityksen panostus kyberturvallisuuteen on investointi kilpailukykyyn ja toimintavarmuuteen. Varautuminen ja ennakointi on aina parempi vaihtoehto kuin reagointi hyökkäyksen jälkeen, jolloin taloudelliset ja mainevahingot tulevat usein kalliiksi.

”Autamme asiakasta pysymään ajan tasalla ja johtamaan kyberturvallisuuden prosessia johdonmukaisesti. Samalla rakennamme yhdessä kestävämpää ja turvallisempaa maailmaa”

Aapo Cederberg, Cyberwatch Finlandin toimitusjohtaja ja perustaja

Arvot

Arvot, jotka ohjaavat meitä työssämme ja jokaisessa asiakaskohtaamisessa

Luotettavuus

Tarkoittaa meille riippumattomuutta, rehellisyyttä, avoimuutta, osaavaa kumppanuutta, joka lunastaa antamansa lupaukset (suomi versiossa voi olla isänmaallisuus)

Visionäärisyys

Tarkoittaa meille rohkeutta, analyyttisyyttä ja strategista ketteryyttä katsoa tulevaisuuteen, jatkuvaa uusiutumista ja parhaiden käytäntöjen jakamista sekä pyrkimystä olla aina askeleen edellä.

Vastuullisuus

Tarkoittaa meille asiakaslähtöisyyttä, toistemme kunnioittamista ja kuuntelevaa yhteistyötä, yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista sekä turvallisuuden tuottamista nostaen ihmisen keskiöön.

Missio: Intohimona Kyberturvallisempi Maailma

Meillä on missio: olla asiakkaidemme luotettavin kumppani. Siksi etsimme jatkuvasti parhaita keinoja luodaksemme sinulle räätälöidyn tiekartan luotettavaan strategiseen kyberturvallisuuteen.

Liittymällä tiimiimme hyödynnät asiantuntemustamme kybermaailman ilmiöistä, niiden syistä ja seurauksista. Yhdessä luomme sinulle mahdollisuuden parantaa kyberkriisien sietokykyäsi.

Kyberturvallisuuden tuoreimmat artikkelit ja uutiset

Helmikuu 2021 katsaus digi- ja kyberturvallisuuden maailmaan

16.2. 2021 livestriimasimme toisen uuden konseptin mukaisen tapahtuman. Klikkaa ja katso tallenne. Tapahtuman juontajana toimii Kimmo Rousku (@kimmorousku), Digi- ja väestötietovirasto (DVV) Osallistu keskusteluun ja haasta asiantuntijoitamme. Käytössäsi on...

Strateginen kyberturvallisuuden tilannetietoisuus

Nykypäivän johtajat ja päättäjät tarvitsevat tehokasta strategista kybertilannetietoisuutta turvatakseen arkaluonteiset tiedot, ylläpitääkseen yhteiskunnan perustoimintoja ja suojellakseen kansallista infrastruktuuria. Kyberturvallisuus edellyttää oikein mitoitettua kyberuhkien tiedustelua, reaaliaikaista kyberhyökkäysten havaitsemista ja etenkin...

Voiko Kybervuotta 2021 ennustaa?

Takana on poikkeuksellinen vuosi 2020, joka nostaa kyberturvallisuuden monella tapaa esille. Covid-19 kriisi on aiheuttanut ennennäkemättömän digiloikan etätöiden ja muiden uusien digitaalisten palveluiden muodossa. Digiloikka vaatii myös kyberloikkaa, jotta...

Tammikuu 2021 katsaus digi- ja kyberturvallisuuden maailmaan

Uudistimme konseptia ja jatkossa katselemme kuukausittain digi- ja kyberturvallisuuden maailmaa livenä. 19.1. 2021 livestriimasimme ensimmäisen uuden konseptin mukaisen tapahtuman. Klikkaa ja katso tallenne Tapahtuman juontajana toimii Kimmo Rousku (@kimmorousku),...