top of page
Tähti.jpg

Forensiikkapalvelut

Väärinkäytösselvitykset ja erityistarkastukset

  • Avustamme organisaatiotasi taloudellisten väärinkäytösten, compliance-rikkomusten ja muun epäeettisen toiminnan estämisessä, tutkimisessa ja niihin liittyvissä korjaavissa toimenpiteissä.

  • Tarjoamme käyttöönne riippumattoman asiantuntijuuden. Suoritamme toimeksiannon itsenäisesti jatkuvasti kommunikoiden tai tuemme toimeksiantajaa sen suorittamassa työssä.

  • Meillä on laaja kokemusta tutkinta- ja tarkastustyöstä ja hallitsemme uusimpien säännösten määräykset menettelyvaatimuksista.

Taustaselvitykset

  • Selvitämme yritysten ja yrityshenkilöiden mainetta, integriteettiä ja toimintahistoriaa keräämällä ja analysoimalla tietoa päätöksenteon tueksi eri tilanteisissa, kuten yritysjärjestelyissä ja kolmansien osapuolten kanssa toimittaessa.

Cyberwatch eWHISTLE-ilmoituskanava

  • Cyberwatch eWHISTLE- ilmoituskanavapalvelu tarjoaa vastuullisen, tietoturvallisen ja yksityisyydensuojan varmistavan ilmoituskanavan, jossa ilmoitusten käsittelylle, tutkinnalle ja päätöksenteolle on luotu selkeä ympäristö.

  • eWHISTLE on täyden palvelun paketti. Laadimme ilmoituskanavan käyttöönoton vaatimat ja sitä tukevat prosessit ja dokumentit, tuemme lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä ja käynnistämme ilmoituskanavan. Kanavan käyttöönoton jälkeen otamme halutessasi ilmoitukset puolestasi vastaan, teemme ensiarvion ja laadimme ehdotuksen jatkotoimenpiteistä.

  • Ilmoituskanavapalvelun teknisen alustan tuottaa suomalainen Easywhistle Oy.  Järjestelmä on helposti saavutettava, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Järjestelmä on saatavana lukuisilla kielellä. Palvelun tuottava yritys on ISO 27001 sertifioitu ja kanava täyttää GDPR-vaatimukset. Sen palvelimet sijaitsevat EU:n alueella.

Rahanpesuntorjunta

Tuemme organisaatiotasi rahanpesulain velvotteiden täyttämisessä.

 

Asiakkaan tunteminen

Know Your Customer (KYC)

Customer Due Diligence (CDD)

Rahapesun ja terrorismin rahoittamisen torjunnan tuki:

politiikat, ohjelmat, riskiarviot

Riskienhallintapalvelut

Avustamme organisaatiotasi kokonaisvaltaisesti riskien tunnistamisessa, arvioinnissa ja hallinnassa.

Kokeneet asiantuntijamme hyödyntävät työssään uusimpia riskienhallinnan teknologioita.

cwf_.png
bottom of page