Cyber 9/12 Strategy Challenge 2019 from 25-26 April

Cyber 9/12 Strategy Challenge 2019 We frequently hear the terms ‘Cyber 9/11’ and ‘Digital Pearl Harbor,’ but what might policymakers do the day after a crisis? The Cyber 9/12 Strategy Challenge is an annual cyber policy competition for students across the globe to...

Cyberwatch Magazine 2019/3

Älykaupungeissa ”älyä” tarvitaan lähes kaikessa toiminnassa. Parhaimmillaan uudet digitaaliset sovellukset parantavat merkittävästi yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Koko digitaalisuuden mahdollistama datavetoinen tulevaisuus...

Cyberwatch Magazine 2019/2

Cybersecurity needs strategic leadership. Cyber vulnerabilities of drones and aerospace sectors are more topical than ever. Information manipulation and the digital revolution challenges national preparedness. Click here to read the latest Cyberwatch Magazine 2019/2.

Cyber Security Nordic -palkinto Aapo Cederbergille

Cyber Security Nordic 2018 -palkinto luovutettiin tänään Cyber Security Nordic -messuilla eversti evp Aapo Cederbergille kyberturvallisuuden pitkäjänteisestä edistämisestä ja tunnettuuden kasvattamisesta Suomessa ja kansainvälisesti.

Kybervakoilu – mitä jokaisen yrityksen tulisi tietää?

Digitaalisuuden aiheuttamat muutokset turvallisuudessa ja kybervakoilu ovat nouseva trendi. Lue Cyberwatch Finlandin ja EK:n raportti kybervakoilusta ja sen merkityksestä yritysturvallisuudelle.

Monimutkaisesta kybermaailmasta parempaa kokonaisvaltaista ymmärrystä

Strategista analyysia

Cyberwatch Finland tuottaa kybermaailmasta strategisia tilannekuva-analyyseja, jotka muodostetaan avoimista lähteistä asiantuntijoidemme toimesta tekoälyn avustuksella. Ne jalostetaan johtavien asiantuntijoiden toimesta erityisesti suomalaisille päättäjille hyödyllisiksi havainnoiksi ja johtopäätöksiksi. Strateginen tilanneymmärrys tuottaa lisää tehoa ja parempaa näkemystä hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, parantaa johtamista, kehittää osaamista, pienentää riskejä, lisää menestystä ja parantaa kilpailukykyä.

Kyberhyökkäysten kohteet

Kyberhyökkäykset kohdistuvat koko suomalaiseen yhteiskuntaan. Kohteena ovat kaikki yhteiskunnan toimijat ja erityisesti elinkeinoelämä. Kyberturvallisuuden kehittäminen vaatii jaettua kokonaisvaltaista tilanneymmärrystä sekä kaikkien toimijoiden sitoutumista. Yhteiskuntamme päätöksentekijät sekä julkishallinnossa että yksityisellä sektorilla tarvitsevat parempaa strategisen tason tilanneymmärrystä kybermaailman kehityskuluista ja niiden seurannaisvaikutuksista.

Kilpailukykyä yrityksille

Muodostamme kokonaisvaltaista ymmärrystä kybermaailman monimutkaisista asioista. Palvelumme luo kokonaiskuvaa kybermaailman tapahtumista ja niiden vaikutuksista yhteiskunnan ja liike-elämän johtamisen näkökulmasta. Yritykselle tämä tuo uutta näkemystä ja osaamista hallitustyöskentelyyn, parempaa ymmärrystä ja luotettavaa analysoitua tietoa johtoryhmälle, mahdollisuuden koko henkilöstön osaamisen parantamiseen, riskien minimointia ja testaamista kaikilla tasoilla, sekä uutta ajattelua kehittämistyöhön.

Kuukausikatsaus

Cyberwatch kuukausikatsaus on tiivis analyysi merkittävimmistä kybertapahtumista ja -uutisista, tietovuodoista sekä haavoittuvuuksista organisaatioiden johtamisen näkökulmasta.

Kvartaalikatsaus

Cyberwatch kvartaalikatsaus analysoi merkittävämpiä kybertapahtumia laajasti, tarkastellen tapahtumien taustoja, trendejä sekä  arvioiden tulevia kehityssuuntia.

Teemakatsaus

Cyberwatch teemakatsaus on erikseen tilattava palvelu, joka tarjoaa tarkemman teemaan tai toimialaan liittyvän analyysin.

e-Koulutus ja strateginen konsultointi

Cyberwatch Finland tarjoaa e-koulutuspalveluita ja konsultointia kybertietoisuuden ja -osaamisen parantamiseksi kaikilla organisaation tasoilla. Kysy myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuspaketteja.

CyberwatchTV.fi

Cyberwatch Finland tuottaa omaa TV-kanavaa, jossa esitetään haastatteluita ja keskusteluita ajankohtaisista kyberuhkista- ja tapahtumista, sekä livelähetyksiä tärkeistä kyberalan tapahtumista.

Ota yhteyttä

Cyberwatch Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki
Finland

Aapo Cederberg

CEO
+358 40 024 6746
aapo.cederberg@cyberwatch.fi

Kim Waltzer

Chief Analyst
+358 40 771 4737
kim.waltzer@cyberwatch.fi

Pyydä lisätietoa