Tekoälyä hyödyntävät analyysit ja tilannekuvapalvelut

Hyödynnämme koneoppimista ja uusimpia menetelmiä strategisten analyysien, riskienhallinnan, sekä e-koulutusohjelmien ja oppimispolkujen rakentamisessa, tavoitteena tuottaa asiakaskohtaisia palveluita ja valmennusta kustannustehokkaasti.

Kehitämme laajaa kansallista ja kansainvälistä osaajaverkostoa parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi palvelemaan yrityksen vision asettamia tavoitteita ja avustamaan yrityksen ja sen palvelutuotannon kehittämisessä.

Luotettavaa kyberturvallisuutta on vaikea rakentaa, jos ei tiedä mitä kybermaailmassa tapahtuu.

Tekoälyä hyödyntävät analyysit ja tilannekuvapalvelut

Pienin askelin kattavaan kyberturvallisuusstrategiaan.

Kun etsit kokenutta kumppania auttamaan kyberturvallisuuden tietoisuuden parantamisessa kyberhyökkäysten estämiseksi, olemme vastaus, jota etsit. Vahvistamme organisaatiosi kykyä toipua mahdollisista kriisitilanteista ja opastamme sinua löytämään kattavan lähestymistavan kyberturvallisuuteen. Analyysit, varhaiset varoitukset ja ennusteet tuotamme hyödyntämällä tekoälyä, analyytikkotiimiämme ja kansainvälisesti arvostettuja asiantuntijoitamme. Tavoitteenamme on tarjota arvokkainta asiantuntemusta päätöksentekijöille ja antaa heille työkalut tuotetun tiedon hyödyntämiseen riskianalyyseissä, helpottamaan strategisessa päätöksenteossa ja niiden toteuttamiseen. Oikeat ja luotettavat tiedot muodostavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen ja strategisen tietoisuuden, joka luo vankan perustan kyberturvallisuudelle.

Pysy ajan tasalla – Pysy turvassa

Cyberwatch Finland tarjoaa strategisia tilannekuvapalveluita, jotka perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen kybermaailman ilmiöistä, trendeistä ja megatrendeistä sekä hybridiuhkista. Tilannekuvapalvelumme tarjoaa kompakteja analyysejä kyberavaruudessa tapahtuneista merkittävimmistä tapahtumista ja tuottaa laajan kuvan kunkin tapahtuman taustoista, syistä ja seurauksista.

Tilannekuvapalveluihin sisältyvät teemaraportit on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten, ja ne tarjoavat perusteellisen analyysin ajankohtaisista teemoista, jotka vaikuttavat liiketoimintaympäristössäsi.

Tuotamme räätälöityjä seminaareja, webinaareja, työpajoja ja podcasteja kaikista tämän päivän kuumimmista aiheista kyberturvallisuuden alalla. Räätälöidyt kyberturvallisuusseminaarimme ja oppimisen kehittämistä tukevat menetelmät auttavat uuden oppimisessa ja täyttävät lisäkoulutuksen tarpeet. Osaamisen kehittäminen organisaation kaikilla tasoilla – vahvistaa kykyäsi estää, hallita ja toipua kyberhyökkäyksistä.

Asiantuntijatiimimme avustamana käymme läpi tapahtumat, niiden syyt, seuraukset ja keskinäisriippuvuudet.  Autamme sinua tunnistamaan mahdolliset uhkat, jotka vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti liiketoimintaasi.

Tilannekuvapalveluidemme tavoitteena on selkeyttää ja jakaa tietoisuutta digi- ja kyberturvallisuuden toimintaympäristön muutoksista. Kyberkulttuurin, kyberhygienian ja tilannekuvapalveluidemme avulla luomme vastuullisen, kilpailukykyisen ja turvallisen toimintaympäristön, johon jokainen meistä voi sitoutua helposti.

Löysitkö etsimäsi?

Kerromme mielellämme lisää kyberturvallisuuspalveluistamme.